Tablo Absolwenta

Tablo Absolwenta to projekt realizowany przez Stowarzyszenie Absolwentów w celu upamiętnienia studentów Wyższej Szkoły Bankowej we Wrocławiu mającym także pełnić wiele innych funkcji w dzisiejszym błyskawicznie rozwijającym i zmieniającym się świecie.

Idea projektu zrodziła się z cieszących się popularnością działań realizowanych podczas uroczystego wręczenia dyplomów polegających na robieniu pamiątkowych zdjęć na specjalnie do tego rozstawionym tle.

Tablo Absolwenta to krok dalej, gdzie podczas ostatniego roku studiów licencjackich lub magisterskich stopniowo, podczas roku akademickiego okazjonalnie przy robionych zdjęciach dyplomowych wymaganych do dyplomu robione są zdjęcia dla studentów (w todze i birecie), którzy wkrótce ukończą studia.

Zdjęcia poddawane są profesjonalnej obróbce i drukowane, z zamysłem ich uroczystego wręczenia z listem gratulacyjnym oraz krótką informacją podczas uroczystego wręczenia dyplomów.

Po zakończeniu roku akademickiego, oraz odbyciu się wszystkich uroczystych wręczeń dyplomów, tworzone jest Tablo Absolwenta w formie drukowanej i elektronicznej.

Tablo pełni wiele funkcji począwszy od bycia narzędziem ułatwiającym podtrzymywania koleżeńskich relacji po ukończeniu studiów, do pełnienia funkcji pamiątki, przy której można powrócić wspomnieniami do czasów studenckich. Może być także wykorzystane do wspólnego networkingu lub uzyskania referencji na dany kierunek lub specjalność.

W razie dodatkowych uwag, pytań, lub aby sprawdzić bieżące informacje zapraszamy na nasz profil facebookowy

facebook.com/PUNKTFOTO