Grupa coachingu innowacji przy SA WSB we Wrocławiu!

Stawiamy sobie cele: *popularyzowanie modeli i rozwiązań efektywnej trwałej innowacji,**kreowanie ról innowatorów: Innowator, Inicjator, Popularyzator, etc.***upowszechnianie dobrych praktyk, kreowanie nowych ścieżek innowacyjnego rozwoju zarówno organizacji, jak i zgromadzonego w niej potencjału ludzkiego...., będącego jednocześnie jej najwyższym dobrem i wartością.

„Najważniejszy w każdym działaniu jest początek

"Patrząc zawsze przed siebie, myśląc o tym, jak zrobić jeszcze więcej, osiągniesz stan umysłu, w którym nie ma rzeczy niemożliwych." - Henry Ford "Którędy powinnam pójść?" - zapytała Alicja. "To zależy w dużej mierze od tego, dokąd pragnęłabyś zajść." - odparł Kot. "Właściwie wszystko mi jedno." - powiedziała Alicja. "W takim razie również wszystko jedno, którędy pójdziesz" - stwierdził Kot. (Lewis Carroll, "Alicja w Krainie Czarów").

Motto zawodowe: „Zmień proste w łatwe”; Wizja: „Jeśli Boga nie ma zawsze pozostaje klient”.

Uwielbiam pracować z ambitnymi ludźmi. Potrafię inspirować ich, by samodzielnie rozbudzali swoją motywację i chęć działania. Pragnę pomóc Ci, byś widziała lub widział przed sobą nieograniczone możliwości i miał lub miała odwagę, by po nie sięgać. Podczas coachingu nie zrobię nic za Ciebie. Twoje życie to Twoja odpowiedzialność. Twoje sukcesy, szczęście i osiągnięcia są Twoje. Ja mogę jedynie być przewodnikiem na drodze do nich.

Katarzyna Książkiewicz

Krystyna salitra