Centrum Wolontariatu

W ramach Stowarzyszenia Absolwentów przy naszej Uczelni działa Centrum Wolontariatu. Jego Sztab tworzą przede wszystkim studenci WSB we Wrocławiu.

Jeśli jesteś otwarty na nowe doświadczenia, chcesz pomóc innym, lubisz wyzwania i dysponujesz wolnym czasem, a przy okazji chciałbyś przeżyć niesamowitą przygodę we Wrocławiu, możesz zacząć współpracować z nami: oferujemy Ci zdobycie unikalnego doświadczeniazawodowego i uzyskanie certyfikatu wolontariusza.

Skontaktuj się z nami już dziś!  centrum.wolontariatu@wsb.wroclaw.pl

budynek A, pokój 011 (w przyziemiu)

Jak do nas dojechać?

Do kampusu WSB we Wrocławiu przy ul. Fabrycznej 29-31 dogodnie jest dojechać autobusami: 107, 109, 132, 142, 149, 406, 409 i 609 – należy wysiąść na przystanku na żądanie „Wyższa Szkoła Bankowa”. Dla osób podróżujących własnym samochodem - parking przed uczelnią.