Akcja Zamiast Kwiatów

Akcja 'Zamiast Kwiatów' to autorska inicjatywa studentów WSB we Wrocławiu - wolontariuszy Stowarzyszenia Absolwentów naszej Uczelni. Skierowana jest ona do studentów podchodzących do obron prac licencjackich i magisterskich.

Akcja 'Zamiast Kwiatów' polega na wręczeniu promotorowi oryginalnej pamiątki w formie fotografii z certyfikatem. Jest to trwalsze (niż kwiaty!) podziękowanie za pomoc i wyrozumiałość w czasie pisania pracy licencjackiej lub magisterskiej.

Na wręczanych obrazach widnieją piękne krajobrazy Wrocławia - uchwycone przez wrocławskiego utalentowanengo fotografa Kamila Czaję. Z tyłu zdjęcia zamieszczany jest certyfikat z unikatowymi podziękowaniami oraz podpisami absolwentów. Wspaniałe jest to, że każdy może stworzyć własne podziękowanie lub wybrać jedną z gotowych treści i w ten sposób wyrazić swoją wdzięczność.

Dodatkową wartością takiej pamiątki jest fakt, że cały dochód z akcji zostanie przekazany na cele charytatywne, a dokłanie na "Wielką Zbiórkę na Dobry Cel”. Takie podziękowania dają zatem dużo satysfakcji, a ich oryginalność świadczy o szacunku dla promotorów oraz pokazuje, że studenci WSB chcą pomagać i nie są obojętni na potrzeby innych.

Koszt fotografii z certyfikatem wynosi tylko 35 zł. Nabyć ją można ją w biurze Stowarzyszenia Absolwentów WSB we Wrocławiu (p. 011), a wykonanie, czyli wydruk imiennego dyplomu i złożenie go razem ze zdjęciem zajmuje tylko chwilę (ok. 15 minut).

Jako bonus akcji 'Zamiast Kwiatów' oferujemy nieodpłatną sesję zdjęciową tuż po obronach lub w momencie składania gratulacji przez promotora, recenzenta i członków komisji. Z doświadczeń absolwentów wiadomo, że dzień obron jest szczególnym momentem, a profesjonalne zdjęcia stanowią znakomitą pamiątkę. Uwaga! Skorzystanie z tej opcji wymaga wcześniejszego umówienia się.

W roku akademickim 2011/2012 akcja ta cieszyła się bardzo dużym powodzeniem. Zapraszamy do tegorocznej edycji!

Firma OPRAWIAMY W RAMY - partner naszej akcji - posiada jeden z największych asortymentów we Wrocławiu, a dodatkowo oferuje liczne promocje, dzięki którym możecie utrwalić najważniejsze chwile swojego życia. Druk na preferencyjnych warunkach zapewania Agencja Reklamowa Grafi-Land Drukarnia Wielkoformatowa.