Identyfikacja wizualna

I. Identyfikacja wizualna Stowarzyszenia Absolwentów WSB we Wrocławiu to podstawowe narzędzie, służące kreowaniu wizerunku marki Stowarzyszenia.

Termin ten określa ogół symboli i zachowań stosowanych w Stowarzyszeniu w celu uzyskania czytelnej i spójnej identyfikacji rynkowej. Spójny system wizualny jest najważniejszym elementem całościowej identyfikacji, a jego podstawę stanowi znak firmowy, na które stowarzyszenie posiada umowę licencyjną.

Na identyfikację wizualną składają się m.in.: logotyp, kolorystyka, czcionki oraz zasady postępowania z powyższymi.

Uwaga! Wykorzystywanie znaków graficznych Stowarzyszenia każdorazowo wymaga zgody biura SA WSB we Wrocławiu - kontakt

Pliki do pobrania: