Zarząd

Zarząd Stowarzyszenia Absolwentów WSB we Wrocławiu tworzą:

Stanisław Kośnik Prezes Zarządu
Stanisław Kośnik- prezes Zarządu

Absolwent Wyższej Szkoły Bankowej we Wrocławiu, wielokrotny stypendysta, inicjator wielu realizowanych przez WSB projektów. M.in. w 2007 roku reaktywował działalność Koła Naukowego Projektów Europejskich i Fundraisingu przy WSB we Wrocławiu, gdzie objął funkcję przewodniczącego. W środowisku wrocławskim jest nieodłącznie kojarzony z działalnością charytatywną, która przejawia się w pracy na rzecz osób niepełnosprawnych. Stanowczo sprzeciwia się dyskryminacji osób niepełnosprawnych, a swoim codziennym działaniem na rzecz osób zagrożonych wykluczeniem społecznym, umożliwia im samorealizację.

Mirella Jurasik - wiceprezes Zarządu

Ambitna studentka, a już wkrótce absolwentka Bachelor of Business Administration 2013 Franklin University - uczelni partnerskiej WSB we Wrocławiu. Podczas studiów we wrocławskiej uczelni realizowała projekty Unijne, współpracując blisko z Działem Współpracy z Zagranicą. Pracuje w rodzinnej firmie Eldrew, a jej pasje to taniec oraz podróże.

Adam Wańkowicz wiceprezes zarządu
Adam Wańkowicz - wiceprezes Zarządu

Absolwent WSB we Wrocławiu na kierunku Finanse i Rachunkowość, pasjonat rachunkowości. Pracuje w firmie w branży gastronomicznej, gdzie m.in. zajmuje sie kwestiami doradztwa w zakresie podatków. Jego hobby to kolarstwo jako relaks po intensywnej pracy umysłowej.