Informacje ogólne

Historia Stowarzyszenia Absolwentów WSB we Wrocławiu sięga przełomu lat 1999/2000, a jego założycielami byli pierwsi Absolwenci WSB we Wrocławiu.

Misją Stowarzyszenia Absolwentów WSB we Wrocławiu jest integrowanie środowiska Absolwentów naszej Uczelni i stwa­rzanie ku temu odpowiedniego klimatu. Naszym celem jest zapewnienie warunków do koleżeńskiej i biznesowej integracji Absolwentów, ich dalszego rozwoju zawodowego oraz utrzymywania trwałych więzi z Uczelnią.

Członkowie Stowarzyszenia Absolwentów WSB we Wrocławiu zyskują:

Jeśli ukończyłeś WSB, czekamy właśnie na Ciebie! Poznaj nas bliżej, włącz się w działalność Stowarzyszenia Absolwentów WSB i dziel się swoją wiedzą oraz umiejętnościami z młodszymi kolegami i koleżankami.

Zapraszamy do aktywnego współdziałania!