Zapraszamy na nieodpłatne lekcje salsy

Zapraszamy studentów, absolwentów, pracowników i sympatyków WSB we Wrocławiu na nieodpłatny kurs salsy kubańskiej!

Rajd Rowerowy do WSB 2014

17 grudnia 2017, 22:52
Tradycyjnie już kwietniowa Masa Krytyczna skupiająca najwięcej uczestników w ciągu roku w tym w dużej mierze absolwentów WSB we Wrocławiu zawitała na kampus tejże uczelni, której mury jej byli studenci opuścili nawet klika lat temu.

Rowerowy klimat sprzyjał rozmowom i wspólnej integracji przy smacznym poczęstunku przygotowanym przez Stowarzyszenie Absolwentów WSB we Wrocławiu. Wielu z absolwentów uczelni podczas wydarzenia dowiedziało się również o nadchodzącym coraz mniejszymi krokami Dniu Absolwenta i wstępnie zadeklarowało swój udział.

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom za przybycie oraz podzielenie się ciekawymi pomysłami, które z pewnością weźmiemy pod uwagę przy realizacji przyszłych działań i spostrzeżeniami na temat ścieżek rowerowych :-)

Zapraszamy do śledzenia strony Stowarzyszenia: http://stowarzyszenie.wsb.wroclaw.pl/, aby być na bieżąco z tego typu ciekawymi wydarzeniami.

Po więcej zdjęć zapraszamy do galerii (kliknij tutaj)